Mary-Lee

Kontakt: [email protected]

God afton.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Sitter med färg i håret & väntar på att få skölja ur det. Mörkbrunt blir det. Snyggt med mörkare hårfärg på höst & vintet & lite ljusar nyans på vår & sommar.

Lillan sover sedan 20 min.
Nu väntar städning för min del. Inte så roligt men gud vad härligt det känns när det är klart:)

Dax att skölja ur färgen.

//Mary-Lee

Storm & ingen julskyltning.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Julmarknaden var inställd då stormen är så kraftig att man bör hålla sig inomhus. Så vi köpte med oss hämtmat & åkte hem till min kära mor där vi fortfarande befinner oss.

Ska tina mat från frysen under natten så att vi slipper att ge oss ut i stormen imorgon.

Ikväll blir det att titta på pippi (en utav lillans födelsedagspresenter hon fick utav oss)

Håll i hatten;)

Mary-Lee

Första advent.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Första advent & julskyltning. Vilken underbar dag om man bortsee ifrån stormen & regnet.

I fredags fyllde lilla sessan 1 år:) Min lilla 1 åring<3
Vi firade med familjen & hade det jätte mysigt. Hon fick så många fina paket. Det var säkert 30 st paket om inte fler som hon fick & då har ännu inte alla firat henne så mer paket väntar;)

Men visst är det så har man bara 1 barn så blir det barnet mer bortskämt än dem som har fler. Men även om jag hade haft fler barn hade jag skämt bort dem. Jag tycker om att ge. Mer än vad jag tycker om att få:)

Idag ska vi på julskyltning & sessan ska få träffa tomten.
Julskyltning är så himla mysigt. Jag har inte gått på julskyltning dem senaste 5 åren då jag har jobbat på 4 av dem & det sista året var sessan bara 2 dagar gammal.
Så det ska bli så himla mysigt att få gå på julmarknad för en gångs skull:)

Nu ska jag väcka lilla J så att hon får äta lite innan vi åker in till city.

Önskar dig en fin dag.

//Mary-Lee

22/11

Kategori: Life Of Mary-Lee

Hejsan svejsan!

Tandläkarbesöket igår gick jättebra. Sessan hade så fina tänder (fast hon bara har 4) att hon slipper att gå på 2 års kontrollen. Skönt! Allt kämpande med tandborstningen lönade sig:) Visst ibland är det under protester men hellre det än att strunta i att borsta hennes tänder:)

Idag har jag hängt upp julgardiner, julstjärnor, ställt advensljusstakarna på plats, lagt fram julduk på matbord & barbord & fy vilken julstämning det är i vårt hus nu:)
Igentligen ska det ju upp först på söndag men eftersom att vi ska vara borta hela lördagen & på söndag är det julskultning så lär vi inte hinna få upp det.
Blir fint att inleda julen på fredag när sessan fyller år:)

Nu ska jag fortsätta att titta på Desperate Housewifes.

//Mary-Lee

Första tandläkarbesöket.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Nu är vi på väg till tandläkaren. Det är allra första tandläkarbesöket för sessan. Nu är det bara 4 dagar kvar tills Jennifer fyller 1år:) Lilla sessan börjar att bli stor.


//Mary-Lee

Så mycket bättre.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Ligger i soffan med täcke & kudde & tittar på Så mycket bättre. Jättebra program. Alla är så otroligt duktiga på att tolka varandras låtar.

Lillan sover så sött i sin säng.
Hon somnade under lite protester vid 20.

Idag har vi hållit oss inne pga utav regn non stop. Vi besökte min kära mor ikväll & lillan lekte med sina minsta kusiner som är 3 månader gammla.
Hon är väldigt nyfiken på dem & förstår inte riktigt vad det är. E dah säger hon & pekar på dem.
Hon fick även en nappflaska till dockan utav mamma som hon blev så glad över.
Vår katt blev inte så värst glad när sessan fick för sig att mata honom & tryckte in hela flaskan i munnen på honom haha lilla gumman då:)

Nu ska jag fortsätta att mysa här i soffan & titta på så mycket bättre.

Hoppas att du får en underbar kväll!

//Mary-Lee

Längtan Efter Jul<3

Kategori: Life Of Mary-Lee

Jag längtar så otroligt mycket efter jul. Julafton är helt magisk för mig. Julafton har alltid varit en väldigt speciell högtid för mig då hela familjen samlas & fira denna underbara dag. Men varje år saknar jag 2 st speciella personer som inte längre finns kvar här på jorden. Det var ifrån dem jag lärde mig hur man julpyntar:) vad glädje & kärlek är, att förlåta & att bli en bättre människa. Dem 2, mina änglar hade hjärtan utav guld. Jag saknar er<3 Nu när jag själv har blivit mamma älskar jag julafton ännu mer. Jag vill föra vidare traditionen till min dotter. Jag älskar att dekorera, ha tomtar i överflöd, glitter & en gigantisk & vacker gran som jag pyntar i massor utav färger. När jag var liten var jag alltid så faschinerad utav Musse Piggs färgglada julgran (ni vet den som ekorrana bodde i) Tänk er hur dem pyntar i Usa så kan ni få en glimt utav hur det ser ut hemna hos oss:)

Hur brukar ni pynta?

//Mary-Lee

Kaos i Gekås.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Då har man varit i Gekås & köpt julklappar till nära & kära. Det blev 15 st & så köpte jag en fin väggklocka i vitt, svart stort prynadshjärta att ha i bokhyllan, mysiga pyjamas shorts, underkläder, ögonskugga, en stor weekend bag, en klänning & en kjol till Jennifer som hon valde alldeles själv:) jul vaxduk, & till kalaset: 2 st prinsess vaxduk, ballonger, bestick, glas, godispåsar, girlanger osv.
Jag hade gärna visat alla fina fynd men för tillfället går det inte att ladda upp bilder på bloggen av någon konstig anledning?

Vi var framme strax efter öppning då var det lungt & man kunde kika runt i lung & ro i gångarna. Vid 9 bröt helvetet lös då kom alla galna shoppaholic damerna. Man kunde inte komma fram i gångarna, alla trängdes, alla skulle komma först, alla körde på alla med kundvagnarna. En dam körde på mig 3 gånger!?! Första gången var okej. Andra gången började jag bli smått irriterad. Men 3:e gången är fan inre okej så jag sa "Allvarligt vad fan är ditt problem ? Kör på mig en gång till så jävlar" Tro inte att hon slutade för det. Jäkla kärring#!*?
Nog om det.

Jag köpte bara saker som vi behövde & hoppade över alla "onädiga saker" som jag annars brukar komma hem med. Liksom ofta man kommer hem med en nagelfil som man tyckte var söt men som man vet att man aldrig kommer att använda;) eller en prynadsak som bara kommer att stå & samla damm i ett skåp;) Ja det är väldigt lätt att man köper strunt saker "bara för köpandes skull"
Dagens nota blev inte alls dyr. Den landade på 2220 kr & då köpte jag ändå saker med kvalite. Man får vad man betalar för:)

När vi kom ut på pakeringen så svor jag att aldrig mer sätta min fot på detta hemska ställe igen men guess what ? Jag lurade bara mig själv. Redan nästa månad planera jag att göra nästa resa dit med killen. Jag förtränger allt kaos tills nästa gång. Nästa gång får jag ta på mig benskydd;)

Nyss var min kära mamma här med pizza. Mys<3

Nu ska jag ta mig en lång välförtjänt dusch.

Det var allt om min dag.

Godnatt<3

//Mary-Lee

God morgon.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Vaknade vid 8 full utav energi. Så idag ska jag städa & leta fram julgardinerna från förra året. Dem ska ju upp nästa söndagMen jag tror att jag ska köpa nya till köket & vardagsrummet. Dem till sovrummet behåller jag. Tänk att det är julafton om 5 veckorJag längtar som tusan till jul. Sessan är ju så pass stor så att hon kan vara med mer. Gissa om hon kommer att bli bortskämd
Nu ska jag sminka mig & borsta tänderna på sessan.

Hoppas att du får en underbar dag!

//Mary-Lee

Vi kan kalla det en Bloggpause.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Godkväll.
Jag har inte bloggat på ganska många veckor då jag inte har tyckt att det har varit roligt att blogga & är det inte roligt att blogga så blir det inga roliga inlägg. Så jag har valt att inte blogga. Därför inga nya inlägg har publicerats. Jag har helt enkelt prioterat viktigare saker i mitt liv. Min nr 1 priotering är min familj. Jag har knappt suttit framför datorn. Familjen är viktigare för mig. Nog om det. Jag tänkte jag kunde skriva om vad som sker i mitt liv just nu.
På fredag fyller lilla sessan J 1 År
Helt galet vad fort tiden har gått! Tänk att just nu för ett år sedan låg hon fortfarande i min mage & sparkade. På fredag den 25:e nov 2010 kl 20.15 på Bf kom underbara sessan till världen. Total lycka. Jag älskar att vara hennes mamma & skulle aldrig för något i världen byta bort det. Jag älskar min dotter. På fredag har vi bjudit dem närmsta inom familjen totalt 18 personer. Alla hennes 8 kusiner kommer & firar J. Mysigt. På morgonen ska vi fira henne på ett mysigt fik i stan & ta med ett paket som hon får öppna där.
På fredag blir det julshopping för hela slanten. Stressigt som tusan då jag knappt vet vad jag ska köpa
Men ack så mysigt med julpynt. Nästa söndag blir det julskyltning med familjen
Nu blev det ett ganska långt inlägg.
Hoppas ni orkar läsa det
Godnatt.
//Mary-Lee