Mary-Lee

Kontakt: marysblogg@hotmail.com

Lovely summerday<3

Kategori: Life Of Mary-Lee

Hej bloggen!

Gud vilken härlig dag! Solen skiner & det är underbart varmt ute.
Idag har jag & sessan varit på "bondgården" & kikat på djuren tillsammans med Nova & Bea (inte varje dag man har 3 st barn) men det gick super. Dem fick glass & läsk så dem vart lugna;) För ca en tim sedan lämnade jag dem & sessan sover middag för stunden & jag har egentid. Det kan behövas ibland=)
Tittade i kylen innan & den gapar tomt så i eftermiddag blir det att åka & storhandla. Usch jag tycker verkligen inte om att handla (specielt inte sånt tråkigt som mat) Nästa gång blir det att buda hem maten. Det kostar ju bara 70 kr + att dem kör hem varorna ändra fram till dörren supersmidigt.

Nu ska jag plocka lite.

Vi hörs<3

//Mary-LeeHej!

Kategori: Life Of Mary-Lee

Efter en bloggpause & ett par tankar senare har jag kommit fram till att jag vill avsluta denna bloggen & starta en ny. Att starta en ny blogg är något jag länge velat göra men jag har saknat insparation & motivikation. Som ni märker har jag rensat bort alla inlägg som jag har skrivit tidigare. Det är dels för att jag tycker att dem inte passar med min nya "bloggstil" & dels för att dem handlar om allt & inget=tråkiga inlägg.
När jag kommer att börja blogga igen vet jag inte. Men det blir antigen ikväll eller imorgon.
Nu börjar resan mot en ny blogg.

Tack & hej leverpastej!

//Mary-Lee