Mary-Lee

Kontakt: marysblogg@hotmail.com

En fin födelsedag.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Igår fyllde världens gulligaste tjej år<3 Vår lilla flicka fyllde 2 hela år:) Tänk så fort tiden går. Aldrig kunde jag tro att tiden vid kom hem ifrån BB tills idag 2 år senare skulle gå i sådan fart. Det gäller att ta vara på varje ögonblick från det lilla knytet föds & hela livet för varje ögonblick är speciellt. Jag älskar att vara mamma till Jennifer. Hon är det bästa & käraste ägodel jag har. Hon är det bästa som jag har gjort. Mamma är så stolt över dig min lilla skrutt<3

Strax väntar det finbesök av min kära mor. Tänker överaska henne med min speciallare hemmalagad köttfärsås med spagetti för den vet jag att hon är extra förtjust i:)

Bilden har inget med inlägget att göra men visst är han söt den där Simba ? Han sover alltid på min kudde brevid mig<3

//Kram.

Igår var ingen vanlig dag

Kategori: Life Of Mary-Lee

...För igår fyllde jag år. 25 år nämare bestämt=) Känner mig jätte gammal. Men så länge jag ser ut som 20 är det okej;) Hade inte planerat att fira men så ringde storebror & sa att han kommer över med paket för de tyckte han att jag skulle ha iaf. Gullig han är=) Så skyndade iväg för att köpa bakelse och julmust. Sen kom storebror och mamma över med presenter. En glad överraskningen vart det<3 På kvällen firade jag med älskling och sessan.

Idag har vi firat älskling på farsdag så sessan fick välja present som hon ville köpa till honom. Hon valde ett örngott med texten "världens bästa pappa" och trisslotter (mammsen valde det) och baguette med röra och gott pålägg. En riktig mysig eftermiddag/kväll.

Puss.

Yeeeeeeees

Kategori: Life Of Mary-Lee

J.E.M. Fick vara kvar!!! Jipppiiiee!!!

//Glad tjej

Skärpning

Kategori: Life Of Mary-Lee

Svenskafolket.

Hur kan J.E.M. Ens stå i duell ? Tycker Alexander borde göra det istället. Han var inte alls bra idag. Hoppas fan att J.E.M. Får stanna kvar nu.

//Mary-Lee

Fredagskväll.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Sitter & kollar på X Factor. En helt vanlig Fredagskväll med andra ord. Hoppas att J.E.M. Vinner hela X Factor. Dem är helt jävla underbara alltså:) Sessan sover så sött i våran säng<3 Hon ville inte sova i sin såklart att hon fick ligga i våran då:)

Slänger upp en bild på världens godaste smörgåstårta som jag & sessan åt med mormor<3 Rostbiff, skinkblandning & grönsaker mums!

Ciao!

Låt mig presentera världens äckligaste dryck.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Loka Banan & Kiwano.

Den smakar spya!
Usch.

//Besviken tjej.

Att komma igång.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Träning har aldrig varit något som har intresserad mig speciellt mycket. Det kommer i omgångar. Typ på hösten & våren. Efter några månader brukar jag tröttna. Men nu har jag upptäckt hur underbart skönt det är med en härlig Pw. Kroppen mår bra & så får man en dos frisk luft. Jag försöker att träna med olika redskap. Crosstrainern tycker jag är en pest men gud vad snabbt man ser resultat. Jag brukar värma upp med löpning i 30 min sen kör jag på crosstrainern. Nu är jag igång igen & jag ska försöka att inte tröttna på träningen. Jag har aldrig varit överviktig så det är inte därför jag tränar. Jag tränar för att jag mår bra av det & för att jag blir piggare utav det & dels för att jag får ny energi & orkar med så mycket mer.
Dieter är inget för mig. Jag tycker om att äta vanlig husmankost men undviker sås & pasta & äter mer grönsaker & kött. På helgerna unnar jag mig godis. Så länge man håller igång kroppen med någon form utav tränning så kan man i princip äta vad man vill.

//Min åsikt.

Lördag den 3: e November

Kategori: Life Of Mary-Lee

God morgon!

Har varit vaken sedan kl 9 men orkar inte gå upp:)
Det bästa med lediga morgorna är att ligga kvar länge i sängen & dagdrömma.

Idag står kalas på schemat. 18 års kalas.
Kommer ihåg när jag fyllde 18. Det var då livet började på riktigt. Man blev myndig, fick komma in på nattklubbarna & man kände sig allmänt vuxen.

Men innan det är kalas så ska jag till kyrkogården & tända ljus för min älskade mormor & morfar<3

Nu ropas det att frukosten är klar.

Puss<3

X Factor

Kategori: Life Of Mary-Lee

Pause i X Factor & lite godis på det = en helt vanlig Fredagskväll hos mig. Alla var otroligt bra ikväll men J.E.M. & Malcom B dem vet verkligen hur man leverar. Man blir på partyhumör när dem uppträder:)
One direction är ju inte helt fel det heller:)

Nu ska jag fortsätta att titta på Gustavsson 3 trp:)