Mary-Lee

Kontakt: marysblogg@hotmail.com

Lovely<3

Kategori: Life Of Mary-Lee

Sommarvärmen håller i sig:) Underbart!<3
Hej!
Idag har vi varit & shoppat kläder & myst ute i solen. Vi tog en långpromenad innan vi gick hem & sessan sov en stund. Nu är vi pigga & utvilade efter att har ätit blåbär på altanen. Ska värma middag till sessan sen ska vi åka & storhandlar=mindre roligt. Kanske hinner med en tur till stranden innan klockan blir för mycket?:)

Sommar&Sol<3

Kategori: Life Of Mary-Lee

Är hos mamma & solar i trädgården & njuter av denna underbara sommarvärme.
Sessan är på dagis idag så jag har hunnit med lite ärenden idag oxå.
I eftermiddag blir det picknick. Mys.
Nu ska jag vara lite social med
Mammsen:)

Light Up My Life

Kategori: Life Of Mary-Lee

Godkväll.

Har precis tränat klart på crosstrainern till bra musik. När är jag helt slut puh. Men gud vad skönt det är när det känns i hela kroppen att man har tränat. Ska strax hoppa in i duschen & sen funderar jag på att färga håret ? Är så trött på min mörka hårfärg. Färgade det för 2 månader sen & nu är jag sugen på en förändring. En ljusare ton nu när vi går mot ljusare tider ? Aja får se om jag törs färga det. Det går ju trots allt att färga om det om jag inte blir nöjd;)

Tänk denna mixen i sommar. Snyggt & fräscht!

Väska:Modekungen.Shorts:HM.Linne:Bonprix.Skor:Have2have.

Onsdagen den 16:e Maj.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Idag är vi inne på 3:e inskolningsveckan för sessan. Idag lämnade jag henne själv för första gången på dagis & det gjorde så ont i mammahjärtat att höra henne skrika när jag gick därifrån. Promenerade hem & hämtade cyklen & cyklade för att handla. Det kändes sjukt konstigt att ha ett par timmar själv. Inte något man är van vid. Cyklade hem & precis när jag kom inanför dörren så började det att ösregna & så även nu. Fick finbesök utav mor i min ensamhet. Alltid lika trevligt. Efter lunch gick vi tillsammans & hämtade sessan. Så glad hon blev när mormor var med & stolt som hon var skulle hon visa mormor för alla<3 Nu ska jag väcka J & sedan börjar långhelgen här hemma hos oss:)