Mary-Lee

Kontakt: marysblogg@hotmail.com

Goodnight

Kategori:

Imorgon går jag mot ljusare tider. Jag ska färga håret ljusare. Skönt! Jag är så trött på min mörka hårfärg. Ska bli spännande:) Antigen blir jag orangehårig eller så får jag den hårfärg som jag önskar *hoppas* Nu sängen. Godnatt.

Im in love with this shoes<3

Kategori:

Lördag eftermiddag.

Kategori:

Härligt med en Pw. Underbart att bo så nära naturen men samtidigt nära stan:)

Dagens outfit

Kategori:

Aaaaj

Kategori:

Skar mig när jag lagade middag:P

Höstmode

Kategori:

Nu har flera butiker fått in höstmode ala 2012. Det verkar vara stickat i glada pastelfärger som gäller. Me like. Själv har har hittat några favoriter på hm som jag vill ha i min höstgaderob. Har även hittat massor med snygga kläder till sessan J. Hon ska vara snyggaste klädda ungen på dagis;) Måste kila nu. Punka på vagnen & ingen kattmat i skafferiet så nytt däck & kattmat står på eftermiddagens schema. See ya later!

Lekparkshäng & dagens.

Kategori:

Tja. Är i lekparken med sessan J & leker. Ingen sommar idag heller. Det blåser kalla vindar & känns mer som höst än sommar. Jag som vill inviga alla fina sommarklänningar. En annan gång. En dagens outfit på bild. Tog det som passar för några timmar i lekparken:) Blus, gråa textilskor, halvlånga jeans. See ya later!

Dagens

Kategori:

Linne & shorts hm. Armband albrekts guld. Sitter hos svärmor & dricker kaffe. Ska snart ta bilen hem till staden igen:)

Lunch

Kategori:

God morgon

Kategori:

Idag fick vi sovmorgon till 9.10. Det händer inte så ofta så det var var skönt. Igår blev det hemmagjord pizza till middag med en fräsch sallad. Senare under kvällen blev jag sugen på kärleksmums så slängde ihop en smet & in i ungen i 12 min & skar upp rutor & hällde på riven cocos & när jag har lagt dem i fryspåsar kom jag på att jag glömt glasyr. Typiskt! Men det gick att äta ändå:)

Frukost

Kategori:

Färska jordgubbar. Mums:)

Hello Sunshine

Kategori: Life Of Mary-Lee

Hejsvejs!
 
Har inte bloggat på jääääte länge. Men har inte kunnat blogga från min iphone då jag inte har kunnat loggat in på min blogg & att sitta vid datorn har jag inte så mycket tid till & alla bilder är ju på iphonen så jag tog lite sommarlov från bloggen. Skönt då jag inte har varit motiverad att blogga.
 
Men nu gör vi ett nytt försök.
 
Dem senaste veckorna har vi varit på stranden & solat & badat, haft picknick, tittat på djuren på bondgården & massa annat skojj. Sessan har haft sommarlov i 4 veckor & har 5 veckor kvar av sitt lov så mycket mer skojj ska vi allt hitta på innan sommarlovet är slut.
 
Pratade med älskling idag & vi försöker att planera in en Köpenhamn weekend nu när hans semester börjar. Annars ska vi bara njuta av all ledig tid tillsammans som en familj & resa runt<3
 
//Mary-Lee