Mary-Lee

Kontakt: marysblogg@hotmail.com

Vinterkräksjukan.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Inatt vaknade vi av att sessan spydde över hela sig och sin säng. Bara upp och torka, in i duschen med sessan J och sen ta fram "spyhinken" Hela natten har gått åt till att torka spya och även morgonen. Jag tycker så synd om min lilla tjej. Idag var det sista dagen på dagis innan jullovet börjar på riktigt och det såg hon fram imot jättemycket. Men det var många barn så hade blivit drabbade så säkert någon på dagiset som har bärt på smittan. Hoppas att vi nu klarar oss igenom julen friska och krya *håller tummarna*

//Vill inte bli sjuk*

Always Be Together.

Kategori: Mary-Lee Tipsar

Reng och åter regn.

Kategori: Life Of Mary-Lee

God morgon.

Har varit uppe sedan kl 7 men vi säger god morgon ändå=)
Idag när jag gick med sessan till dagis så hade nästan all snö regnat bort:( Så himla tråkigt. Precis innan jul oxå. Det är flera år sedan det snöade på julafton.

Börja känna mig smått stressad oxå över att jag har mer än hälften av alla julklappar kvar att köpa. Vad ska man köpa liksom ? Dem flesta säger ju "jag önskar mig inget speciellt, köp det som du tycker passar" Men vad passar då ? Haha det är en riktigt djungel att leta klappar.
Men på Fredag är del julledigt så då ska jag och sessan iväg och shoppa loss=)

//På Klappjakt.

Vackert vitt.

Kategori: Life Of Mary-Lee

Första advent har passerat & nu är det bara 3 veckor kvar till jul. Crazy! Känner mig smått stressad. Har inte alls orkat att plocka fram tomtarna & annat pynt än ljusstakarna & julgardiner. Det är kaos i vårt förråd. Men tänkte ta fram det till Lucia & kanske även pynta granen då.
Här på västkusten har det snöat rejällt & det är lika roligt att skrapa rutorna & borsta bort all snö från bilen *not* Nä men det är mysigt & vackert med snön. Hoppas bara den ligger kvar över jul & nyår:)
Nedan:
En bild på vår fina adventljusstake.

Ciao!!